Zeemeerminnen/ Haaien feestje
Binnen

Zeemeerminnen/ Haaien feestje

Een unieke beleving

Ben jij bijna jarig, gek op zwemmen en heb jij je altijd al als een zeemeermin of haai willen voelen?

Op dit kinderfeestje ga je verschillende activiteiten doen. Neem minimaal 5 vriendjes/vriendinnetjes mee, doe de hele middag bommetjes, ga van de glijbaan en leer zwemmen als een echte haai of zeemeermin!

Je gaat hier 45 minuten mee aan de slag met een van onze enthousiaste instructeurs. Aan het eind ontvang je zelfs een echt certificaat!

Rond etenstijd ontvangen alle kinderen een box met frietjes, verschillende mini snacks en een snoepzakje. Daarnaast is de ranja onbeperkt. Tevens ontvangt de jarige een leuke verrassing.

Zeemeerminnen/Haaien feestjes zijn bij ons te boeken op de woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Bij elk kinderfeestje is 1 volwassene ter begeleiding verplicht. Deze volwassene krijgt gratis entree en een maaltijd. Zeemeermin/haaien staarten zijn bij ons aanwezig

Interesse? Reserveer vandaag nog via 0165-585959 of via onze receptie!

Geschikt voor:

  • Kinderen met een A+B-diploma

Deze activiteit vindt plaats in ons recreatiebad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.