Diploma zwemmen nieuws!

Nieuws

Diploma zwemmen nieuws!

9b2be1f7-0ffc-4bb6-873d-928c0026a2f3_zwemles 892x505 diplomazwemmen.jpg

Lees hier alles over het proef- en diploma zwemmen

Proef- en diploma zwemmen mei 2021

Wij zijn druk bezig geweest om alles zo goed en fijn mogelijk te organiseren wat betreft het diploma zwemmen voor zowel de kinderen als voor de ouders/verzorgers. We hebben nu zelfs kunnen regelen dat er 1 ouder/verzorger per kind bij het diploma zwemmen aanwezig mag zijn! We vragen je wel om strikt de aanwijzingen van het personeel op te volgen.

Uiteraard is meer familie welkom, maar dienen zij buiten op het voorterrein te wachten tot het diploma zwemmen is afgelopen. Buiten is er een horeca afhaalpunt aanwezig en is er ook de mogelijkheid om onze Jip merchandise te bekijken en eventueel te kopen.

Hoe gaan we het precies doen?

Proefzwemmen: Je meld je voor het proefzwemmen (10 min voor aanvang) buiten bij een medewerker van het zwembad. De medewerker noteert de aanwezigheid en vervolgens mag je nog even buiten blijven wachten, totdat alle kinderen worden opgehaald. Tijdens het proefzwemmen is het niet mogelijk om binnen te wachten. Hier gelden dezelfde regels als tijdens de zwemlessen. De kinderen worden met 1 ouder/verzorger binnen gehaald en lopen de route richting het wedstrijdbad. De ouder/verzorger verlaat de accommodatie via de bekende weg en mag de kinderen weer ophalen net voor het einde van het proefzwemmen. Let op: Het proefzwemmen duurt vaak wat minder lang dan een zwemles. Een exacte tijd kunnen we niet helemaal aangeven, maar dit ligt vaak tussen de 30 - 45 minuten.
Zorg a.u.b. dat alle kinderen de badkleding en de kleding voor het zwemmen al aan hebben!

Diploma zwemmen: Tijdens het diploma zwemmen mag er 1 ouder/verzorger binnen in de accommodatie verblijven. Zorg a.u.b. dat alle kinderen de badkleding en de kleding voor het zwemmen al aan hebben!

Je meld je voor het diploma zwemmen (10 min voor aanvang) buiten bij een medewerker van het zwembad. De medewerker noteert de aanwezigheid en vervolgens mag je nog even buiten blijven wachten, totdat alle kinderen worden opgehaald. De kinderen worden met 1 ouder/verzorger binnen gehaald en lopen de route richting het wedstrijdbad. De ouder/verzorger verlaat de zwemzaal via de bekende weg en wordt in de hal opgevangen door medewerkers van het zwembad die de plaats aanwijzen om het diploma zwemmen te bekijken. Tegen het einde van het diploma zwemmen worden de kinderen opgehaald aan het bad en gaan zij zo snel mogelijk omkleden. Aansluitend vindt namelijk buiten op het voorterrein de diploma uitreiking plaats. Vervolgens zijn jullie welkom om nog even een drankje te doen op ons voorterrein (horeca afhaalpunt aanwezig). Gaat je kind door voor het volgende diploma? Dan is dit op dezelfde dag en tijd, tenzij je anders van ons hoort.

Wij wensen alle kinderen alvast heel veel plezier en succes!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.