Reserveren

Reserveren

Reserveren niet meer nodig vanaf 25 september!

Yes! Vanaf zaterdag 25 september vervalt de reserveringsplicht voor onze accommodaties! Dit betekent dat het niet meer nodig is om vooraf te reserveren en dat de 1,5-meter-maatregel vervalt. Dat houdt in dat het aantal bezoekers dat in onze accommodatie toegelaten mag worden niet langer beperkt is! Wat een fijn nieuws!

Alle activiteiten starten weer volgens het standaard programma en rooster (m.u.v. recreatief zwemmen op maandagavond) en bij het baby- en peuterzwemmen is het weer toegestaan om met beide ouders mee te zwemmen. De kluisjes gaan weer open en de kleedkamers kunnen ook weer gewoon gebruikt worden.

Om toegang te krijgen tot het zwembad is er geen coronacheck nodig. Zwembaden zijn hiervoor vrijgesteld. Wel kan je gevraagd worden om je corona vaccinatiebewijs te tonen als je zittend plaats neemt in onze horeca.

Veel plezier gewenst en tot snel in onze accommodatie!

Het rooster is te zien bij tijden & tarieven.

Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Reserveer hier voor recreatief zwemmen!

Baby- en Peuterzwemmen

Baby- en Peuterzwemmen

Reserveer hier voor Baby- en Peuterzwemmen!
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.