Binnen

Aquafit 50+

Blijf fit, actief en vitaal!

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel. Aquafit 50+ is hét beweegprogramma voor de vitale, actieve senior. Met oefeningen in water, op passende muziek, versterk je spieren en gewrichten zodat alledaagse bewegingen makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Hierbij houdt de activiteit rekening met onder meer de kracht, lenigheid en snelheid van iedere deelnemer. Kortom, je blijft actief, fit en vitaal!

Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting minimaal. Jouw spieren, botten en gewrichten blijven lekker soepel. In groepsverband train je op muziek die het tempo van de oefeningen aangeeft. Je kunt ontspannen werken aan je lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht.

Na afloop heb je de gelegenheid om nog even gezellig na te praten in onze horeca onder het genot van een kopje koffie of thee.

Deze activiteit vindt plaats in ons doelgroepenbad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los Aqua-groepslesticket
10,10Bestellen
12-bezoekenkaart Aqua-groepsles (half jaar geldig)
110,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.