Recreatief zwemmen buitenbad

Nieuws

Recreatief zwemmen buitenbad

Sportfondsen-x juni 23 53

Recreatief zwemmen buitenbad

Het is eindelijk zover! Ons buitenbad opent (woensdag 15 mei) haar deuren voor recreatiefzwemmen. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen voor een spetterend seizoen! Afhankelijk van het weer bepalen wij, of het zwembad buiten of binnen open is.

Wij raadplegen daarbij altijd buienradar.

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en met plezier kan genieten van ons zwembad, willen we jullie herinneren aan onze toegangsregels. Ze zijn grotendeels bijna hetzelfde als vorig jaar.

Hier zijn ze op een rijtje:

  • Vanaf 14 jaar vragen we om een geldig legitimatiebewijs. Zonder legitimatie kunnen we geen toegang verlenen.
  • Ons zwembad is alcohol vrij. Drinken van alcohol is daardoor niet toegestaan.
  • Last but not least - een belangrijke regel! Alle kinderen zonder zwemdiploma MOETEN zwemvleugels dragen. Andere drijfhulpmiddelen zoals kurkjes, fibby's of een zwemvestje zijn niet toegestaan, omdat ze moeilijk te zien zijn voor onze toezichthouders. Ouders of begeleiders zijn ook verplicht om met hun kindje, binnen handbereik, het water in te gaan.

Openingstijden recreatiefzwemmen tot en met vrijdag 5 juli:

  • Woensdag van 12.30 tot 18.00 uur
  • Vrijdag van 12.30 tot 18.00 uur
  • Zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur
  • Zondag van 09.30 tot 16.00 uur

Bij mooi weer (boven de 24 graden) worden de openingstijden verruimd.

We danken jullie voor jullie begrip en medewerking. Laten we samen zorgen voor een veilig en plezierig buitenbadseizoen voor iedereen!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.