Contact

Contact

Adresgegevens:
Zwembad de Stok
De Stok 1
4703 SZ Roosendaal

Contactgegevens:
Tel: 0165-585959
E-mail: info@destok.nl

Openingstijden receptie:
Maandag 07:00 - 21.00 uur
Dinsdag 08:30 - 21.00 uur
Woensdag 07:00 - 18.00 uur
Donderdag 08:30 - 21.00 uur
Vrijdag 07:00 - 19.00 uur
Zaterdag 08:30 - 17.30 uur
Zondag 09:00 - 15.30 uur


Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting zwembad de Stok te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0165585959. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €1,00 munt. Na afloop ontvang je de €1,00 munt weer terug.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes en zwemluiers aan te schaffen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie klik je hier

Zwemles

Starten met de zwemlessen kan vanaf 4 jaar. De kinderen zijn dan motorisch en cognitief voldoende ontwikkeld. Ze starten met de watervrijlessen op een speelse en uitdagende manier.

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag op de volgende tijdstippen:

(woensdag 15:00), 15.45, 16.30, 17.15 uur.
Zaterdag: 8.45, 9.30, 10.15 en 11.00 uur.

Op dinsdag en woensdag middag om 15.45 uur worden er geen zwemlessen aangeboden voor B en C.

Met de maandkaart mag 1 keer per week gezwommen worden. Wilt je dat je kind 2 keer per week zwemt, schaf je hiervoor een tweede kaart aan.

Is je kind ziek of verhinderd om te komen zwemmen? Dan kun je het zwemleskind afmelden. Binnen de webshop log je in en klik je op Zwemles. Klik op Afmelden uit lesgroepdag en selecteer de afmelddatum/ Klik vervolgens op Afmelden om de afmelding te bevestigen.

Klik hier voor een overzicht van alle kijklessen en het diplomazwemmen

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch of via e-mail.
info@destok.nl
0165-585959

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen. In de zomervakantie kan er een aangepast zwemles rooster zijn.

Opzeggen moet altijd schriftelijk via ons opzegformulier, verkrijgbaar aan de receptie. Let wel, de opzegtermijn is 1 kalendermaand, tenzij het kind gaat afzwemmen.

Het is mogelijk om de lesdag/tijd te wisselen voor een langere periode, mits er plaats is. Je kunt dit aangegeven bij de receptie, dan wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden.

Je kunt een terugbelverzoek indienen na de zwemles bij de receptie. De zweminstructeur van je zoon/dochter zal dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen. Je kunt je vraag ook kwijt aan de coördinator zwemzaken.

Wilt je kind na het behalen van het Zwem-ABC blijven zwemmen? Wij bieden op dinsdagavond van 18.00-18.45 snorkelen en zwemvaardigheidslessen.

Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen, heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche voor aanbieders van zwemlessen opgesteld. Is er echt iets mis of maak je je grote zorgen? Dan kun je anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF, via telefoonnummer: 0900 202 55 90 (maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00 uur, gebruikelijke belkosten) of via WhatsApp: 06 53 64 69 28.

Je kunt de vorderingen van jouw kind volgen door in te loggen op het leerlingvolgsysteem. Hier worden na elke zwemles zo spoedig mogelijk de scores toegevoegd. Het leerlingvolgsysteem kun je eenvoudig openen op de website. Klik hier.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven kijk je hier.

Recreatief

Er is recreatief zwemmen voor volwassenen en kinderen.

Groepslessen/Activiteiten

Je hoeft jezelf niet aan te melden. Met een los kaartje, 12 badenkaart of jaarabonnement kan je gewoon aansluiten.

Ja, je kunt bij ons deelnemen aan diverse aquasporten. Bekijk hier het aanbod.

Weet je niet of de desbetreffende les bij je past? Kom dan gezellig een keer meedoen! Het is namelijk mogelijk om een losse les af te nemen. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

Een 12-badenkaart is een half jaar geldig.

Wanneer je langere tijd afwezig bent door ziekte of een blessure adviseren wij tijdig telefonisch contact op te nemen met onze receptie via 0165-585959

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.