Faciliteiten

Faciliteiten

De Stok Sportfondsen is een groot en gezellig zwembad in Roosendaal.
In ons zwembad kan je gebruik maken van veel binnen en buiten faciliteiten.
Wij bieden een binnen en buiten wedstrijdbad, een doelgroepenbad, een recreatiebad voor vrij zwemmen en verschillende buitenbaden.

Wedstrijdbad binnen
Een bad van 25 meter lang. Ons binnen wedstrijdbad heeft een verstelbare bodem voor verschillende hoogtes en een lage duikplank.

Doelgroepenbad
Ons doelgroepenbad is binnen en therapeutisch verwarmd tot 32 graden. Dit is vooral goed voor de spieren en gewrichten. Door het warme water ontspannen de spieren zich en hierdoor gaan bewegingen makkelijker.

Recreatiebad
In dit bad kan je recreatief zwemmen. In dit subtropisch verwarmde bad is er een peuterbad met verschillende attracties. Ook is er een snelle glijbaan van 60 meter lang. Verder is er in het bad nog een stroomversnelling. Buiten het zwembad is er een Turks stoombad en 3 kruidenbaden ( tegen betaling)

Buitenbaden
Ook buiten hebben wij een wedstrijdbad van 25 meter lang. Verder is er een klaverbad voor de kleintjes met verschillende hoogtes. Ook is er een babybad met een kleine glijbaan. En een familiebad met een brede glijbaan.

Ook is er natuurlijk een grote ligweide waar je heerlijk kan liggen met verschillende horeca punten om wat eten te halen.
Kortom genoeg faciliteiten voor een leuke dag!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.