Binnen

Aquavaria

Werken aan conditie en spieropbouw

Wil jij op verschillende manieren aan je conditie en spieropbouw werken? Dan is Aquavaria dé aquawork-out voor jou. Met Aquavaria hoef je niet te kiezen uit het grote aanbod Aquasporten. Wel zo makkelijk dus! Aquavaria is een combinatie van een aantal aquasporten: Aquarobics, Aquajogging, Aquasteps en Hydrofit.

Er wordt gewerkt diverse waterdieptes en we maken gebruik van allerlei materialen om spieren te versterken en/of oefeningen leuker en pittiger te maken. Bij alle lessen wordt muziek gebruikt. In de lessen worden er allerlei spierversterkende oefeningen aangeboden, en naast spieren wordt ook het algemene uithoudingsvermogen getraind. 

De weerstand van water is twaalf keer groter dat van lucht. Je verbruikt dus meer energie, en je merkt sneller resultaat! Deze activiteit is ideaal voor iedereen die van verrassing en afwisseling houdt. Laat je elke week verrassen door een andere aquasport.

Deze activiteit vindt plaats in ons doelgroepenbad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los Aqua-groepslesticket
10,10Bestellen
12-bezoekenkaart Aqua-groepsles (half jaar geldig)
110,50
Jaarabonnement
486,20
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.