Zomerzwemles

Zomerzwemles

De zwemlessen gaan door in de zomer

zomerzwemles

Het is belangrijk voor de voortgang van de kinderen dat ze blijven zwemmen, dus gaan de zwemlessen ook door in de zomer.

Sportfondsen de Stok houdt rekening met de weken waarin jullie misschien op vakantie zijn en maakt een speciaal rooster voor de zomerzwemlessen. Hierdoor kunnen de kinderen gemiddeld één keer per week blijven zwemmen.

Hoe werkt het?

 • In de zomervakantie geldt een apart zomerrooster voor de zwemlessen. Vanaf 28 juni staat het zomerrooster online in het leerlingvolgsysteem
 • Je kunt zelf de zwemlessen inplannen, afhankelijk van je eigen beschikbaarheid tijdens de zomervakantie.
 • Iedereen krijgt op 1 juli 2024 zes credits om zomerzwemlessen te kunnen boeken op beschikbare tijden, rekening houdend met het niveau van jouw kind.
 • Je mag gedurende de zomervakantie meerdere keren per week een les inplannen zolang er plek is, met een maximum van zes lessen. Zo kun je toch zes keer komen zwemmen in de zomervakantie, zelfs als je bijvoorbeeld drie weken weg bent.

In ons Leerlingvolgysteem zie je het volgende (vanaf 28 juni):

 • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Je ziet zes credits voor de zomerzwemlessen.
 • Klik op ‘inhaal lesgroepdag’.
 • Kies een lesgroep en bevestig deze. Je kunt alleen een les boeken op het niveau van jouw kind (niet hoger, en ook niet lager).
 • De zomerzwemles wordt als ‘extra les’ geboekt op de zwemlespas van jouw kind om toegang te krijgen tot het zwembad.
 • Je kunt met de credits maximaal zes zomerzwemlessen boeken.
 • Niet gebruikte credits vervallen na de zomervakantie.
 • Eventuele credits die voor de start van de vakantie waren opgebouwd, worden na de zomerzwemlessen weer aan jouw account gekoppeld.

Let op: Helaas zijn de geboekte zwemlessen momenteel niet zichtbaar in het leerlingvolgsysteem. Mocht je de exacte datum en tijd van de door jou geboekte zomerzwemlessen niet meer weten, neem dan contact op met de receptie van het zwembad.

Bij vragen over onze zomerzwemlessen kijk je eerst in onze FAQ op deze pagina.

Veelgestelde vragen over zomerzwemles bij de Stok

Voor iedere week zomervakantie ontvang je één credit, gebaseerd op gemiddeld één zwemles per week.

Stuur een email naar info@destok.nl.

Nee helaas. De credits kunnen alleen ingezet worden in de zomervakantie. Zodra de zomer voorbij is gaat het reguliere proces met maximaal twee credits weer in. Het tegoed van voor de zomervakantie wordt dan weer geactiveerd.

Nee, de credits zijn niet overdraagbaar, ze zijn verbonden aan een persoonlijk zwemabonnement.

In de zomervakantie kun je gedurende de periode van zes weken via de receptie afmelden en een nieuwe inhaalles boeken, mits er ruimte in de les is. Bij ziekte of blessures, langer dan één maand kan de incasso worden stopgezet. Dit kan alleen in overleg met de directie na een schriftelijke melding.

Nee, helaas is het niet mogelijk om extra zomerzwemlessen bij te kopen.

Ja, ook tijdens de zomerperiode worden de lesresultaten bijgehouden. De resultaten zijn helaas tijdens de zomerperiode niet zichtbaar in het Leerlingvolgsysteem.

Jouw kind kan gedurende de zes weken van de zomervakantie alle beschikbare zwemlestijden en -dagen van zijn/haar niveau in de ochtend kiezen. Deze lessen zijn overigens alleen voor jou zichtbaar in het leerlingvolgsysteem. Zijn er geen lessen te zien? Neem dan contact met ons op via 0165 585 959. Wij helpen je dan graag verder.

Nee, je kunt alleen een zomerzwemles boeken op het eigen niveau van jouw kind. Andere niveaus zijn niet zichtbaar en te boeken via het systeem.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.