Binnen

Aqua Zumba

Een swingende work-out!

Aqua Zumba is een leuke swingende work-out gebaseerd op de Latijns-Amerikaanse bewegingssport. Aqua Zumba is met name gericht op het verbeteren van jouw uithoudingsvermogen.

Aqua Zumba is de "Pool Party" van de week. De succesvolle formule van Zumba vertaald naar het zwembad met een diepte van ongeveer 130 cm . Je danst en beweegt op Latijns-Amerikaans geïnspireerde muziek, zonder enige belasting van spieren of gewrichten door je gewichtloosheid in het water.

Een combinatie van cardio, kracht, flexibiliteit en balans zorgen er iedere keer weer voor dat je het bad verlaat met een hoop extra energie! Water heeft een natuurlijke weerstand waardoor deze les uitdagender is dan gewone Zumba. Tevens helpt de kracht van het water om je spieren sterker te maken.

Door deze effectieve en vooral leuke work-out kun je het volgende bereiken:

  • strakker en steviger lichaam;
  • verbeterde conditie;
  • optimale vetverbranding.

Resultaat gegarandeerd, maar vooral een hoop FUN! Dus waar wacht je nog op?

Deze activiteit vindt plaats in ons doelgroepenbad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los Aqua-groepslesticket
10,10Bestellen
12-bezoekenkaart Aqua-groepsles (half jaar geldig)
110,50
Jaarabonnement
486,20
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.