Binnen

Banenzwemmen

Lekker op je eigen tempo

Zin om te komen zwemmen? Goed idee! Banenzwemmen doe je in je eigen tempo, op je eigen manier en met je eigen doel. Op een tijd die jou uitkomt. Samen of alleen. Vijf of vijftig baantjes. Borstcrawl of schoolslag… Jij mag het zeggen.

Het wedstrijdbad is opgesplitst (door middel van een lijn) in 2 gedeeltes. In het ene gedeelte kun je lekker op tempo zwemmen, en in het andere gedeelte kan je rustig je baantjes trekken, uitrusten en even bijkletsen.

Zo heeft iedere banenzwemmer/ster een plaats zodat iedereen op zijn eigen tempo kan zwemmen zonder een ander te hinderen.

Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Zwemmen is voor iedereen
Ben je aan het revalideren of heb je gevoelige gewrichten? Of wil je weer fit worden? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Jong, oud, fit of minder fit: banenzwemmen is voor iedereen. Ook voor jou!

Deze activiteit vindt plaats in ons wedstrijdbad. Op donderdagavond zijn er slechts 4 banen beschikbaar.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket (maandag t/m vrijdag)
7,60Bestellen
Los ticket (weekend/vakantie)
9,20Bestellen
Jaarabonnement
486,20
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.