Binnen

Banenzwemmen

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Houd je wel van sporten in het water, maar niet van het volgen van lessen? Bij deze activiteit kan ieder zwemmen op zijn/haar eigen tempo. Op eigen houtje, met vrienden, puur voor de lol of met sportieve doelen; ieder zijn ding!

Het wedstrijdbad is opgesplitst (door middel van lijnen) in 3 gedeeltes. In het ene gedeelte kun je lekker op tempo zwemmen, in het andere gedeelte kan je rustig je baantjes trekken en uitrusten/even bijkletsen en er is een borstcrawl baan.

Zo heeft iedere banenzwemmer/ster een plaats zodat iedereen op zijn eigen tempo kan zwemmen zonder een ander te hinderen.

Er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur.

Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Deze activiteit vindt plaats in ons wedstrijdbad. Op donderdagavond zijn er slechts 4 banen beschikbaar.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket (maandag t/m vrijdag)
7,60Bestellen
Los ticket (weekend/vakantie)
9,20Bestellen
12-badenkaart banen zwemmen (half jaar geldig)
76,00
Jaarabonnement
486,20
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.