Snorkel-lessen
Binnen

Snorkel-lessen

Ontdek de onderwaterwereld

Je bent op vakantie in een warm land. De zee is echt blauw en zo vlak als een spiegel. Anders dan in Nederland kijk je meters ver naar de bodem. Af en toe zie je iets bewegen. Zijn dat vissen? Je zou heel graag eens willen kijken hoe het er onder water uitziet. Maar hoe doe je dat, wat heb ik daarvoor nodig? Moet je dan leren duiken of zijn er ook andere mogelijkheden?


Snorkelen lijkt gemakkelijk, maar hier komt stiekem nog best wel wat bij kijken! Hoe je het beste in die mooie blauwe zee kunt snorkelen, leren we je uiteraard tijdens onze snorkellessen!
Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water heeft een leuke basis met de nationaal erkende diploma’s voor snorkelen. Er zijn 3 diploma's snorkelen te behalen.

Een mooie opstap naar het echte duiken.
Snorkel-lessen zijn een ideale opstap voor het echte duiken later. We zorgen voor allerlei leuke en uitdagende oefeningen. Ook zetten we in op behendigheidstechnieken. Tijdens deze lessen leren kinderen zwemmen met een duikbril, snorkel en zwemvliezen. Het resultaat: een heldere blik op de prachtige wereld onder water.

Geschikt voor:

  • Kinderen met C-diploma
  • Kinderen die later willen gaan duiken met flessen
  • Kinderen die graag naar onderwaterschatten kijken

Deze activiteit vindt plaats in ons wedstrijdbad en doelgroepenbad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

12-bezoekenkaart Aqua-groepsles (3 maanden geldig)
110,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.