Survival-lessen
Binnen

Survival-lessen

Heb jij je C diploma reeds behaald? Start dan met survival lessen!

Ben jij of zijn je vriendjes wel eens per ongeluk in het water gevallen? Of wil je precies weten wat je moet doen als je zelf of anderen ongewenst in het water terecht komen? Geef je dan op voor de survivallessen!

De opleiding voor een survival diploma bestaat uit diverse algemene vaardigheden, die met basiskleding of zelfs met extra kleding worden uitgevoerd. Je leert jezelf redden en leert om andere mensen veilig uit het water te halen. Om een echte situatie zo goed mogelijk na te bootsen, leer je verschillende vaardigheden onder water. Bijvoorbeeld hoe je moet overleven nadat je uit een boot bent gevallen!

Ook voor het survivalzwemmen zijn 3 diploma’s te behalen! Hiervoor dien je wel in het bezit te zijn van het Zwem-ABC.

Proefles
Lijkt jou dit spannend en ben je enthousiast geworden?! Wil je kind het eerst een keer vrijblijvend proberen? Doe een gratis proefles!

Deze activiteit vindt plaats in ons wedstrijdbad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

prijs 2022: Survival 12 lessen (3 maanden geldig)
94,40
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.