Zwemvaardigheid
Binnen

Zwemvaardigheid

Voor wie verder wil zwemmen

Zwemvaardigheidslessen zijn voor kinderen die na hun C-diploma hun zwemvaardigheid willen onderhouden en vergroten. Blijkt jouw kind een waterratje te zijn? En wil het meer diploma’s halen? Kom naar zwemvaardigheid!

Nieuwe zwemslagen
Tijdens de lessen zwemvaardigheid leren de kinderen in de breedte de zwemsport beter kennen. De slagen die zijn geleerd tijdens het Zwem-ABC worden uitgebreid met wedstrijdslagen en de kinderen leren nieuwe technieken die in verband staan met waterpolo, synchroonzwemmen en reddend zwemmen. Veel voorkomende opdrachten hebben te maken met balvaardigheid, survival en onderwater oriëntatie. Een hele leuke mix dus! Dit wil jij toch ook?!


Zwemvaardigheidsdiploma’s
Zwemvaardigheid is een echte sport: techniek, veiligheid en plezier staan voorop. Er zijn 3 zwemvaardigheidsdiploma’s te halen.

Deze activiteit vindt plaats in ons wedstrijdbad en doelgroepenbad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Zwemvaardigheid 12 lessen (3 maanden geldig)
110,50Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.