Predicaat Koninklijk voor Sportfondsen

Nieuws

Predicaat Koninklijk voor Sportfondsen

Sportfondsen is Koninklijk

Op donderdag 4 april jl. heeft Sportfondsen het Predicaat Koninklijk in ontvangst mogen nemen. Een kroon op ons werk voor een vitaal Nederland.

Met trots maken wij bekend dat Sportfondsen op donderdag 4 april jl. het Predicaat Koninklijk in ontvangst heeft mogen nemen. Namens Zijne Majesteit de Koning heeft gouverneur Emile Roemer, commissaris van de Koning van de provincie Limburg, het Predicaat overhandigd.

Het Predicaat Koninklijk wordt namelijk alleen toegekend ter gelegenheid van een bijzonder jubileum van ondernemingen die minimaal 100 jaar bestaan en die “wat betreft de aard, omvang en betrouwbaarheid aanzien hebben en op hun gebied een (...) vooraanstaande plaats innemen in het Koninkrijk der Nederlanden”.

Het Predicaat Koninklijk is een kroon op ons werk voor een vitaal Nederland. En dat doet Sportfondsen al meer dan 100 jaar met veel plezier vanuit onze accommodaties samen met gemeenten en maatschappelijke partners. Wij geloven namelijk dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen.

Het is een grote eer om ons als Koninklijke Sportfondsen te blijven inzetten om iedereen in beweging te krijgen. Want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie. En plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, Sportfondsen geeft die energie.

Lees hier meer over de geschiedenis van Sportfondsen.

Koninklijk_Sportfondsen_Gouverneur

logo

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.